Fridayyy

Hellohello!

Igår kom jag fram till att mina stavningskunskaper är som en kratta ahaha, i alla fall när jag sitter vid datorn. Jag kan fan inte stav riktigt normalt haha;D
Ajja smällar ni får ta som läsare kanske xD

Menmen idag skulle jag egentligen ha jobbat men eftersom båten fortf. inte är som den ska så har jag nu varit standby ngr timmar men nu vet jag i alla fall att jag inte ska jobba. Nu blir det hbg med Sanne och P. We like it, graaaow!
Längtar tills imorrn då det bli filmkväll med massor av godis med Aicha, just like the old times... saknar som faen!


Igår när vi va ute och snackade skit haha;D I know you're gonna kill me for this pic, but hey you're beautiful no matter what so what can I do?

Honey im home

Äntligen hemma efter en lång och härlig dag!

Har träffat min aichababy och snackat lite med henne, vi kör vårt "nizzle"-talk as usual! We love it haha;D

Imorgon blir det förmodligen jobb vid eftermiddagen sen är jag ledig igen i 6 hela dagar, åååh ska bi härligt:D
Vill åka iväg någonstans, komma bort fr, Ängelholm ett tag och bara vara! Hade gjort vad som helst för en fristad i ett annat land, tänk vad skönt att bara komma bort för ngr dagar åhhh!

Men men nu är läget annorlunda och man får bara suck it up!
Längtar tills på lördag då jag ska till frisören, hmm tror nog att jag ska göra håret lite ljusare igen men ungefär samma som nu! Trivs i lite ljusare och inte mörkbrunt som jag hade innan, men vi får väl se hur det blir! Kanske kommer hem med illrosa hår...NOOT haha!

hahah old pic när vi drog till dk en dag helt random! We love random things,don't we;)


@ Home men snart iväg igen

Helluu är hemma ett litet tag innan jag sticker till Aicha igen wioho mkt att göra;)

Men daten med sirgrid var mer än mysig mmmh va sjukt längesen man träffade henne, stor saknad<3

Blev ett inköp också ett läppglans med från IsaDora Pump 'n Plump, har haft det innan ger inte så större effekt men det är en snygg färg, like!


I MQ:s omklädningsrum. Vi skulle teta ett par shorts som såg snygga ut i butiken, sen så hade ja klänning så Sigge fick hämta en tröja (som var helt GRÄÄSLIG haha) såå jaa här har ni bönderna Sigrid och Antonia, snygga...host* hahha
Take me for who I am and not by the way i look kanske man kan säga i det här fallet haha

Back from training

Puuuh tillbaka från min joggingtur, det var nog den jobbigaste rundan på länge puuhh,,,, Menmen känns skönt nu efteråt!
Blev skitskrajj för det började åska när jag var ute och jag verkligen HATAR åska, men som tur var hann jag hem innan hela ovädret bröt ut!

Nä nu blir det ner mot stan för att träffa sigge, hörs senare

Goodmorgon

Mornin' alla bloggare och läsare alltså shit inatt hade jag nog världen konstigaste dröm, och ja den va verkligen influerad av filmen vi såg igår. Det var jag och flips som skulle råna en bank, men så kom det poliser och polismännen var "A-killen" som vi såg igår och "tjockisen 1".... Alltså dessa kodnamn, de är ganska svåra att förklara vilka personer det är för vi vet inte riktigt deras namn men "A-killen" är iaf sjukt snygg och modell och "Tjockisen 1" är ja låt oss säga mindre snygg... Men i vilket fall de tog oss till fånga men "A-kilen" släppte oss igen efter ett litet tag varav "Tjockisen 1" blev arg... sen vaknade jag. Alltså helt random dröm!!

Menmen, idag ska jag förmodligen til stan för en fika med Siggen, var sjukt längesen så det blir nice!! Sen efter det ska jag hem och springa och sen blir det nog en kvällsdate med sanne m.fl. NAJS!


Siggen och jag, craaaazy som vanligt, men vi gilla'rt!

Biolover

Go'kväll!

Måste bara skriva ett kort litet inlägg om filmen vi såg ikväll, "Public Enemies" hette den och visst den var riiiktigt bra faktiskt. Däremot var den lite för lång jag menar 2 timmar och 20 minuter, man hinner ju nästan kissa på sig alltså...
MEn nä den var bra, Deppan var ju med snyggsom vanligt, mmmh! Men den var sorglig, tårarna var på vippen att trilla ner för kinden i slutet alltså, snyft* Men vad vore inte film utan ett sorgligt slut.... Tycker faktiskt iblad attdet kan vara en helt okej film om slutet är sorgligt. Nätan alla filmer ska ju ha ett "happy ending", men tkr det är bra med lite omväxling, trots att det kommer lite snopet!

Ajja nog sagt, nu blir det nog sängen innan det blir en joggintur imorgonbitti! Åhhh can't wait, det känns i hela kroppen när man vaknar och springer en runda, finns inget bättre!


Depp, snygg som vanligt! Jag vet vem jag kommer drömma om inatt i alla fall ;)

Sov gott


Hemmmmaa

Nu är jag tillbaka fr. Höganäs wioho gick faktiskt riktigt bra att övningsköra, kul som vanligt! Längtar verkligen tills man kan ta körtkortet bara 5 månader kvar nu, oh yes!

Nu blir det en joggintur innan jag ska träffa flips vid 20:00 för att sedan gå och kolla på bion om vi tänkte se igår, me like!
Kan undra om den är bra bara hmmm....

Idag blev det även lite inköp blev en mixer tll Andreas och Evelina haha, kanske inte jättekul men den va sjukt snygg! Sen blev det lite andra lite småsaker bara!
Nä nu blir det på med joggingskorna, peace out!


Jag och Flips under valrörelsen inför EU-valet! Givetvis med kryssa Fjellner tröjona, vilket nu har blivit min pyjamas... Åååh ville egentligen med upp med Muf till Pridefestivalen men ibland får man prioritera annat som även det kan bli roligt!

Drar ut

Shuu!
Nu ska jag dra ut en sväng för att hitta något till min bror och hans flickvän, de har flyttat ihop och blivit "sambos" som de så fint heter haha;D
Hmmm jag vet dock inte vad man kan köpa, förslag?!
Sen blir det en sväng till min farbror i Höganäs också, ska övningsköra dit wohoo, watch out:P


Min bror har bliviti "vuxen", shit vad snabbt tiden går!

Men hörs senare chingeling

Mornin'

Åhhh börjar dagen med att lyssna på Michael Jackson - Billie Jean!

När jag vaknade idag så reser jag mig upp och möts av enorma träningsvärken, goosh... Min joggingtur igår var kanske lite väl lång men vafanken vad gör man inte för att hålla sig fit?

Jag har haft en riktig tankeställare efter att jag läst ut boken "spelet". Jag kan inte sluta tänka på att för många är livet enbart ett spel, det gäller att spela sina kort rätt för att "vinna". Men vad är det egentligen man vinner?! Genom att spela en tjej som de gör i boken får de ligga, jaa men är det vad allt i livet handlar om. Det känns så ytligt, så klichéartat....
It makes me sick!
Hela boken är skriven på något sorts sorgligt sätt enligt mig, deprimerande på något sätt. Jag vet inte det känns som att han försöker vara någon han genetligen inte är och spelar både andra och honom själv ett spel.

Det viktigaste enligt mig är att man är ärlig, både mot sig själv och mot andra. Acceptera den du är och låt ingen annan påverka vad du ska göra.Ingen.

Nä nog med babbel om detta nu ska jag försöka ta mig i kragen och gå och klä på mig och fixa lite. Sen blir det väl en date med Aichababy:P Tänkte hör av mig till Annabanana min lilla pickle saknar henne något extremt<3

Sjukt gammal bild men har ju ingen med oss tsm....tror jag haha<3

kissseeess



kissess

Renovering pågår

Bloggen är på designrenovering!


SOL!

Vaknar idag vid 11 och tittar ut och mina nyvaknade ögon möts av sol?!
Jag trodde fan inte det var sant, eftersjukt många dagar av regn o rusk har solen äntligen kommit tillbaka!
Kan ju bara undra för hur länge ,men det är alltid något wieee jag e GLAD!

har spenderat min dag ute och lyssnat på en massa musik och bara chillat, extremt nice! Alla behöver en "bara-vara"dag" mmmh...

2night skulle jag egentlige ha sett på bio men eftersom flipsen fortf. känner sig lite dålig får det bli en annan gång! Hon får krya helt enkelt:<3

Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat men eftersom båten var sönder så ska man byta motor på den imorgon vilket för mig innebär en till ledig dag, naaaajs!
Så nu undrar jag bara vad man kan hitta på, hmmm ajja det dyker väl altid upp ngt:P

Tanken som slog mig idag när jag va o handlade lite med min papps var när jag skulle köpa plåstrer. Jag tycker att det är sjukt mycket roligare att ha ett plåster med motiv på än ett vanligt tråkigt beigt. Därför köpter jag alltid batman, spiderman eller ngt annat. Men visst är det så, har man ett roligare plåster så gör det lite mindre ont, iaf för mig. MEn jag lever ocksåm kanske kvar i barnåldern när det gäller skador vad vet jag haha;D Men idag hade de inte ngr batman så nu blev det mumintrollen, sjukt söta thihi! Me like a lot!

Så nä nu ska jag ut och ta mig en joggingtur och kanske träffa Aicha en sväng, vem vet:P


Målade mina naglar idag i knallråsa men här ser det ut som dem är röda, har även små blommor man kan klistra på! Ajja knasbild på mig och det ser ut som att min hand har typ 3 fingrar och är disslocated men what the hell, orka bry sig!

Kissseess 

Malmödag!

mmmm denna ljuva stad... denna helt underbara stad som heter Malmö! Ååh vad jag trivs i den staden, helt lovely!

Åkte ner till malmö idag för att träffa Flips, och guud vad härligt det var! Tyvärr va flips lite småsjuuuk men vad gjorde det, så roligt har jag inte haft på länge med massa incidenter fniss*

B la hade jag idag handlat underkläder så när vi sedan ska ta bussen fr, dockan till centralen hoppar jag på bussen och glömmer min påse på busshållsplatsen, jag trodde jag skulle döööö rent ut sagt!
Så väl framme på centralen fick vi ta första bästa buss tillbaka och hoppas på att påsen va kvr, och tur va så var den det puuuhh! MEn sen när jag skulle på hoppa på den nya bussen till centralen så hittar jag inte min biljett så ja tänker, jaa men jag tar en gammal de kollar ändå aldrig. I detta fallet gjorde dem det såklart men jag snackade lite gott med chaffisen och trevlig som han var så sa han att det va tur att jag hittade min påse och att jag kunde få åka ändå! Älskar man inte bara helt underbart trevliga busschaffisar, det finns det alldeles för få av inom Skånetrafiken!

Men men nog om busschaffisar!
Underbar dag kortfattat och jaaa lite små inköp blev det allt! Men jag va egentligen bara ute efter underkläder en för flips blev det både byxor och 2 par skor!
Imorgon är min sista lediga dag sen ska jag jobba 3 dagar, rätt chill! Sen är man ledig igen i 6 hela dagar åååh vad underbart skönt! Förmodligen blir det en malmötripp den ledigheten då också, we like a lot!

Nä nu ska jag ta och fortsätta och lyssna på nice musik och läsa ut min bok "Spelet" av Neil Strauss. OMG säger jag bara, en bok som jag verkligen rekomenderar, sjukt rolig att läsa! Handlar om män och deas raggningsteknik typ fast med massa olika infuenser av massa blandat, gud nu blev det flumm igen!



Men det är så jag är, just accept the way it is!

KissKiss

MYYYSDAAAG

Åååhh vilken förtjusande dag som idag som idag..., mmmm sådana här dagar får det gärna bli fler av.
Vaknade vid 11 gick upp o tog det lugnt sen blev det av till aicha som jag inte träffat på år och evigheter och mös med henne heela dagen! Vi kicked ass¨på GH, damn we're good...host*

Gårdagen blev mycket lyckad i hbg, vi åkte karuseller mahaha någon gång får man vara liten igen!! Träffade även underbar Anna min pickle som jag har saknat ihjäl, <3 lovelove på dig anna!

Imorgon blir det förmodligen en tripp till malmö för att träffa flips, ååååh älskar man inte bara malmö! Staden är underbar helt enkelt, förmodligen lite shopping i malmö om det tillåts...

Under mina lediga dagar har jag även hunnit med att köpa mina eftertraktade guldfiskar som jag har velat ha ett bra tag nu! Så nu är dem äntligen här, MR Bentley & MRS Benz... Tyckte de va urfräckt att ha fiskar döpta till bilar, jummy!


Mr Bentley kikar fram genom båten haha:P

Åååh vad jag vill shoppa imorgon måste fixa nya underkläder alltså! Finns det något roligare än att handla det haha, sjukt kul o testa alla knasiga BH.ar o korsetter!

Men nä nu ska jag ta o inta sängen, damn im tired!


Sweeet Dreamz folkzzz!

Händelserik dag

Åhh sista dagen på jobbet och nu har man 4 sköna lediga dagar framför sig sen blir det back 2 work igen, men ska bli riktigt skönt, får smaka lite på godheten av sommarlovet oxå !

Idag när vi jobbade så var de mkt som hände, b la att det börjadeösregna och ovädret kom fråningenstans, det var heeelt sjukt... jag skulle förtöja båten mitt i ösregnet så när ja ställer mig upp trillar jag nästan pga en kastvind. Det var hemskt, sen när det blixtrade och åskade fick jag panik men min bror lugade mig, puuuuh.... I sådana stunder gillar jag faktiskt att jag jobbar med min bror!

Sen ikv har hela familjen varit ute och ätit på en restaurnag som hette Carl Fredrik, åååh underbart god mat och jag lyckades äta en HEL 3-rätters...Omg jag fattar inte hur jag orkade men gott var det!


Jag och min kära bror! tyckte det var urgulligt att utan ha snackat både ha på oss rosa skjortor/Piké och blåa byxor thihi<3

Så nu sitter jag här framför datorn, mätt och belåten och undrar om man skulle soova. Är dödstrött efter en lång dag, och vill bara att det sk bli lördag. Imorgon ska jag förmodligen dra migin till hbg med the giirls för lite partyy, hbg-festival o allt. Fast det känns ganska överskattat, men men vi får väl se hur det blir;) Eller rättare sagt, det blir vad man gör det till:P

Imorgon har jag även en liten inköpslista som jag måste fixa och den är:

1. Vitt nagellack
2. Små blommor som man kan sätta på naglarna
3. Raklödder
4. Parfym fr. Burberry (Min älskade parfym är slut, klarar mig inte en dag utan den:O)

Detta är vad jag kommer på änsålänge, lär väl bli en hel del annat oxå menvi får väl se!

Massa Godnattpussar<3

RSS 2.0